CNCWork intelligens habvágó gépek tervezése, gyártása

CNCWork intelligens habvágó gépek tervezése, gyártása

Logo

 HU  ENCNCWork
Hab-eszterga / forgóasztal kombináció

A hab-eszterga úgy mûködik, mint egy eszterga, azzal a különbséggel, hogy a habot nem forgácsoljuk, hanem hõszállal munkáljuk meg.

Végre habból is megoldhatók az olyan épülettagozatok és egyéb elemek, amelyeket eddig alapvetõen gipszes technológiával lehetett kivitelezni.

 

A hab-eszterga egy olyan kiegészítõ berendezés, amely a CNCWork® számítógép vezérlésû habvágó géppel és az ehhez használt programmal mûködik együt és nem igényel semmilyen különösebb háttértudást. Egyszerûen, könnyedén - és nagyon kedvezõ áron - valósíthatja meg a legkülönbözõbb épületszobrászati feladatokat.Egy kanelurázott oszlop és dor oszlopfõ kialakítása

Egy barokk csavart oszlop kialakítása hajlított profilú hõszállal


Egy másik oszlop kialakítása fotókon

 a hab-eszterga mûködés közben

 oszlop kicsavarása

 oszlop és maradék burok

A Hab-esztergával megmunkálható habtömb átmérõje 38 és 800 mm között tetszõleges lehet.
A megmunkálható hossz max. 1200 mm.

A Hab-esztergához mellékelt hõszál merev, alaktartó, kézzel mégis könnyen hajlítható és méretezhetõ. Az alakítható hõszál hossza 300 és 1000 mm között tetszõleges lehet.

 

CNCWork forgóasztal

Az esztergát levéve az állványról, forgóasztalként használhatjuk, amely azon alakzatok megmunkálására szolgál, amelyeket nem lehet esztergába illeszteni, alapvetõen csak alátámasztva munkálhatók meg.

 

A forgóasztalon megmunkálható habtömb átmérõje 38 és 800 mm között tetszõleges lehet.

A forgóasztalhoz mellékelt hõszál merev, alaktartó, kézzel mégis könnyen hajlítható és méretezhetõ. Az alakítható hõszál hossza 200 és 1000 mm között tetszõleges lehet.

 

 


 

Kapcsolat: info@cncwork.org

Tel: 36-30-964-1929
36-22-372-199

© CNC Work, 2008-2023